www.suprafootwear.se
Hem Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


samla information

    När du besöker vår hemsida, kan du skicka oss en del information, personlig information som du bestämmer medvetet avslöja att samlas på en på en aggregerad nivå som du och andra på vår hemsida söker personalisering och samla platsen användningsinformation.

att tillhandahålla information

    Förutom att ge ovanstående information till våra partner, om du fortsätter att överensstämma med oss ​​via e-post, kan vi få innehållet i din e-post med din e-postadress och våra svar. Vi erbjuder samma skydd för dessa elektronisk kommunikation som vi använder i underhållsskick information per post eller telefon.

informationsanvändning

    I stort sett använder vi personuppgifter i syfte att administrera vår verksamhet, ger kundservice och tillhandahållande av produkter och tjänster för våra kunder och potentiella kunder. Ibland kan vi även använda den information vi samlar in till dig vi tänker på viktiga förändringar i vår hemsida, nya tjänster och specialerbjudanden, kommer du informera värdefulla. Den Du använde produkt- och tjänsteerbjudanden för att skicka är utformade och utvecklas i linje med våra traditionella företags standarder för att hantera säkerheten och sekretessen för kundernas personuppgifter för att skydda.

Information Security

    När du skickar konfidentiell personlig information såsom kreditkortsnummer på vår hemsida till oss säkra serverprogramvara, som vi förvärvade krypterar all information du matar in innan den skickas till oss. Informationen krypteras på vägen och avkodas när den når vår hemsida. Andra e-post som du inte kan vara säker på att skicka oss om vi inte råda dig att säkerhetsåtgärder på plats före inlämnandet av sin information.

    Vi använder kryptering/säkerhetsprogram för att skydda sekretessen för personuppgifter som vi skyddar mot obehörig åtkomst eller avslöjande och oavsiktlig förlust, ändring eller förstörelse. Om du har frågor, kontakta oss.