www.suprafootwear.se
Hem Frakt & Retur

Frakt & Retur


sändnings

    Orderna i 1-2 dagar sändningen efter betalningen sker. Alla beställningar kommer att levereras av DHL. Internationell sjöfart sker inom en vecka leverans i tid vanligtvis. Efter att vi ge dig spårningsnummer av dina order, kan du kontrollera din e-post för att kontrollera orderbekräftelsen.

avkastning

    Alla objekt kommer att skickas tillbaka till oss måste vara att transporteras i sitt ursprungliga skick, ändras eller tvättas, med alla märker fäst. Alla gångna tillbaka objekt måste vara på leveransadress, kommer vi att skicka ett e-postmeddelande. Vi har inte fraktkostnaden för returer eller utbyte av rätt ordning paket, kommer du att ta hand om sjöfart.

utbyte

    Vi accepterar utbyte för en annan storlek eller färg inom 30 dagar från den ursprungliga beställningen leveransdatum. Om du vill byta objekt för en annan typ, måste du ger oss din beställning ID och spårningsnumret för din beställning innan skicka objekt tillbaka. Alla objekt kommer att skickas tillbaka till oss måste vara att transporteras i sitt ursprungliga skick, ändras eller tvättas, med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas tillbaka till dig. Vi behöver inte täcka fraktkostnader för utbyte, kommer du att vara för retur och fraktkostnaden tillbaka till dig skickar de utbytta objekt ansvariga.

För Annullering

    Om du vill avbryta din beställning måste du kontakta oss omgående. Majoriteten av beställningar skickas inom 1-2 dagar från orderdatum. Levereras order kan inte avbrytas. Om du har frågor om denna policy, vänligen kontakta oss.